top of page
DSC05105.JPG

Become part of Team Victory
 

Wat kan je verwachten?

Coach calls

We vinden het enorm belangrijk dat er vrije en goede communicatie tussen coach en atleet is en blijft. Daarom hebben we wekelijkse check-ins via videocall om samen eventuele vragen te bespreken en het toch even te hebben over hoe het gaat.

Whatsapp contact

Omdat we de communicatie tussen coach en atleet zo belangrijk vinden zal je altijd contact kunnen opnemen met je coach via WhatsApp. Alle vragen die je hebt kan je wanneer dan ook toesturen naar je coach. Je coach zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Video analyse

Techniek optimalisatie is een enorm belangrijk aspect binnen onze coaching. Door het filmen van je trainingstechnieken  zal je feedback krijgen en alle tips en tricks leren om jouw technieken te optimaliseren.

Geïndividualiseerd trainingsprogramma

(optioneel) techniek sessies

Tijdens het coaching traject krijg je een uitgebreidt trainingsschema waarbij we je gaan leren reguleren van de keuzes die je maakt tijdens het trainen. Door de methode van autoregulatie en een zorgvuldig samengesteld programma.

Techniek sessies zijn een optie als je graag live de cues wilt doornemen die je zult krijgen. In person sessies kunnen helpen je technieken nog beter te optimaliseren, cues sneller door te hebben en alle vragen live aan je coach te stellen.

Voeding coaching

Als atleet is het belangrijk om een goede relatie met voeding te hebben en houden. We zullen dus aandacht besteden aan niet alleen het optimaliseren van je voeding voor je training, maar je vooral coachen hoe je op een duurzame en gezonde manier met voeding kan omgaan.

DSC05226.jpg
IMG_5587.JPG
IMG_4649.HEIC
DSC05055.JPG
IMG_2715.HEIC
IMG_3239.HEIC
IMG_2913.HEIC
IMG_3213.HEIC
bottom of page