top of page
DSC05079.JPG

Lorenzo van Leeuwen

Mensen gepassioneerd maken aan fysieke en mentale groei is waar het voor mij om gaat als coach

  • Instagram

krachttraining en anime nerd

DSC04095.jpg

Krachttraining en anime nerd

Van jongs af aan was ik al gefascineerd door alles wat met fitness te maken heeft. Sinds mijn 15e jaar begon ik met fitness en hierin groeide mijn passie voor krachttraining met de jaren mee. Alles wat met krachttraining, mindset, gezonde voeding en een gezonde leefstijl te maken heeft wil ik dan ook meer en meer van weten. Ik begon met een personal training opleiding bij Sport&People waar ik diverse cursussen heb gevolgd. Ik vond de verbintenis die sporten brengt met mensen geweldig en wist dat ik mensen wou gaan helpen om dit zelfde gevoel van community te laten voelen. In 2019 heb ik daarom Victory Culture opgericht. Omdat ik het standaart van coaching omhoog wil brengen en het gevoel van community en samenwerking hierin enorm belangrijk vind.

 

Zelf ben ik een enorme studie nerd en haal ik enorm veel plezier uit de ontwikkelingen die er ontstaan vanuit de fitness industrie. Ik probeer dan ook altijd te blijven ontwikkelen door samen te werken met andere professionals in de industrie. Continu wil ik mijn kennis blijven verbreden als coach en atleet, zodat ik mijn atleten op een zo deskundig mogelijke manier kan coachen. Om mij als coach verder te ontwikkelen heb ik mijn opleiding bij Menno Henselmans PT afgerond en help ik diverse atleten in bijvoorbeeld Powerliften naar het volgende level.

 

Naast mijn grote passie en liefde voor coaching ben ik een Anime nerd en als ik even niet bezig ben met coachen zie je me waarschijnlijk een episode One Piece kijken.

DSC05035.JPG

Passie voor performance en persoonlijke groei

Krachttraining draait om zoveel meer dan alleen een fysiek nastreven. Ik wil je gepassioneerd laten voelen aan doelen behalen en overwinnen van obstakels die je in de weg hebben gestaan. Dit doen we door een wetenschappelijk onderbouwde aanpak te volgen.  Mensen coachen om hun maximale potentie uit het leven te halen is waar ik het als coach voor doe.

 

Het maximale uit jezelf halen is natuurlijk wat we allemaal horen van zowat elke coach. Alleen wat betekent dit persoonlijk voor jou? Ik vind het dan ook enorm belangrijk om op een duurzame educatieve vorm coaching te geven zodat we samen werken aan het maximale resultaat dat voor jou persoonlijk werkt.

Individualisatie en specificiteit

Ik vind een band opbouwen met mijn atleten enorm belangrijk. Coaching is niet alleen een trainingsschema krijgen. Het is een vertrouwensband en een ondersteuning die je krijgt om jezelf als persoon beter te leren kennen en te verbeteren. Op basis wat voor jou belangrijk is en persoonlijk werkt ga ik programmeren en coachen. Goede communicatie, gezelligheid en een goed plan is hoe we jouw doelen gaan bereiken.

bottom of page