top of page

Gioia Buijs

Plezier en zelfvertrouwen opbouwen door middel van de sterkste versie van jezelf worden

  • Instagram

Coaching bij Gioia

In de fitness wereld draait het vaak vooral om het uiterlijk en dat is, na mijn mening, heel jammer. Want naast de fysieke verandering die training en goede voeding je kunnen geven, zijn er nog meer belangrijke voordelen aan krachttraining, die niks te maken hebben met hoe je eruitziet.

 

Dit is waar ik graag als coach mijn focus op leg. Ik wil jou graag laten zien hoeveel plezier je kan ervaren door powerlifting als tool te gebruiken om aan jou zelfbeeld te werken.  Samen gaan we kijken waar jij toe in staat bent en hoe jij op een gezonde manier jouw doelen kunt halen, zonder dat jouw uiterlijk een beperkende factor is in je even. Hierbij geef ik je de nodige tools en kennis om je verder te helpen ontwikkelen. 

Powerliften gebruiken we niet om je eigenwaarde van je uiterlijk naar je performance in de gym te verschuiven. Dit is enkel een tool om meer te gaan focussen op wat je lichaam kan in plaats van hoe je lichaam er uit ziet.

 

Het is mijn missie bij Victory Culture om jou te ‘empoweren’. Samen aan de slag te gaan om sterker te worden en je sterker te voelen: De sterkste versie van jezelf. Een (nog) positiever zelfbeeld, zonder restricties of bullshit.  

 

Get out of your comfort zone – let’s get strong!

NSK-15.jpeg
PHOTO-2023-01-23-14-43-10.jpg

Hoe kan ik je helpen?

Of je nou een gevorderde powerlifter bent of wilt beginnen met powerliften, door middel van een geïndividualiseerde aanpak kijk ik samen met jou naar de beste manier om een fucking beest van jou te maken. Als coach richt ik me op mijn atleten leren hoe ze hun training kunnen zelf reguleren en werken we samen aan het optimaliseren van jouw trainingstechnieken.

Op het vlak van voeding en zelfbeeld kijk ik naar de relatie tussen je zelfbeeld en eetgedrag en probeer ik jouw te leren dat een verbeterd zelfbeeld de eerste stap is naar een goede relatie met voeding. Wij beginnen met het werken aan je zelfvertrouwen en luisteren naar je lichaam, Het losbinden van jouw eigen waarde en je fysiek en het zwart en wit denken. Wij focussen op wat je wel kan in plaats van wat je niet kan. 

Over Gioia

 

Ik ben half Duits en half Nederlands, geboren in Schotland en opgegroeid in Frankrijk. In mijn vrije tijd ben ik waarschijnlijk anime aan het kijken, aan het powerliften, bij mijn hondje Momo, en is het mijn passie om mensen te helpen met het verbeteren van hun zelfbeeld in combinatie met powerliften. 

bottom of page