top of page

Gioia Buijs

Plezier en zelfvertrouwen opbouwen door middel van de sterkste versie van jezelf worden

  • Instagram

Coaching bij Gioia

Ik train al meerdere jaren. Ik begon naar de sportschool te gaan om meer te bewegen, omdat ik daar veel plezier uit haalde. Daar kwam ik er al snel achter dat de meeste mensen naar de gym komen om iets aan hun uiterlijk te veranderen.

 

Eind 2021 ontdekte ik Powerlifting. Een sport waarbij de focus op het uiterlijk veel minder belangrijk is. Het gaat puur om kracht. Binnen 3 lifts zo sterk mogelijk worden in de Squat, Bench press, en Deadlift.

 

Waar ik vroeger een negatief zelfbeeld had en een ingewikkelde relatie met voeding, heeft Powerlifting ervoor gezorgd dat ik nu meer zelfvertrouwen heb.  Ik ben erachter gekomen wat mijn lichaam allemaal (aan)kan en, nog belangrijker, dat je veel meer waard bent dan alleen je uiterlijk.   

 

Powerlifting heeft me daarnaast de passie in mijn losgemaakt voor de wereld van fitness en gezondheid, waardoor ik mijn kennis wilde verbreden. Ik heb gekozen de opleiding "Milo Personal Trainer" te doen en ben na afronding direct begonnen met coachen. Ik gun namelijk iedereen het zelfvertrouwen wat deze sport je kan geven! 

 

Nog een paar fun facts over mijzelf: Ik ben half Duits en half Nederlands, geboren in Schotland en opgegroeid in Frankrijk. In mijn vrije tijd ben ik waarschijnlijk anime aan het kijken, bij mijn hondje Momo, of bezig met mijn deeltijdopleiding International Business.

NSK-15.jpeg
PHOTO-2023-01-23-14-43-10.jpg

Coaching bij Gioia

In de fitness wereld draait het vaak vooral om het uiterlijk en dat is, na mijn mening, heel jammer. Want naast de fysieke verandering die training en goede voeding je kunnen geven, zijn er nog meer belangrijke voordelen aan krachttraining, die niks te maken hebben met hoe je er uit ziet. Het versterkt jouw zelfvertrouwen en geeft je, door de combinatie van inspanning en concentratie, een gelukkig en voldaan gevoel. Een betere kwaliteit van leven! 

 

Dit is waar ik graag als coach mijn focus op leg. Ik wil jou graag laten zien hoeveel plezier je kan ervaren door het bewuster bewegen van jouw lichaam en door goed voor jezelf te zorgen. Samen gaan we kijken waar jij toe in staat bent en hoe jij op een gezonde manier jouw doelen kunt halen, zonder je zorgen te maken over je uiterlijk. Hierbij geef ik je de nodige tools en kennis om je verder te helpen ontwikkelen. 

 

Het is mijn missie bij Victory Culture om jou te ‘empoweren’. Samen aan de slag om sterker te worden en je sterker te voelen: De sterkste versie van jezelf. Een (nog) positiever zelfbeeld, zonder restricties of bullshit.  

 

Get out of your comfort zone – let’s get strong!

bottom of page